جمعه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۴ / 9 May, 2025
مجله ویستا

پلو قارچ با ریحان | طرزتهیه پلو قارچ با ریحان


مواد لازم برای پلو قارچ با ریحان
 
 برنج  2 پیمانه
 قارچ  1 پیمانه، نصف یا چهار قاچ شده
 سیر  1 حبه، ریز شده
 فلفل سبز یا قرمز  1 تا 2 عدد، ریز شده
 پیاز  1 عدد، کوچک و ریز شده
 فلفل دلمه سبز    1 عدد کوچک و خرد شده
 سویا سس  1 تا 2 قاشق غذاخوری
 لوبیا سبز پخته    4 تا 5 عدد، بلند خرد شده
 برگ تازه ریحان  15 عدد
 نمک و فلفل  به مقدار لازم
 
 
پلو قارچ با ریحان | طرزتهیه پلو قارچ با ریحان
طرز تهیه پلو قارچ با ریحان
در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را به آن بیفزایید. تفت دهید تا نرم شده ولی رنگ آن عوض نشود.
سیر و فلفل ریز شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ سیر کمی عوض شود.
لوبیا سبز، فلفل دلمه و قارچ های دو نیم شده یا چهار قاچ شده را افزوده و با حرارت ملایم تفت دهید تا وقتی قارچ ها نرم شوند. نمک، فلفل و سویا سس را نیز بیفزایید و در آخر برگ های ریحان را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.
برنج را به روش دلخواه خود پخته و دم کنید.
برنج را در ظرف یا دیس مورد نظر کشیده، مخلوط قارچ را روی برنج دهید و سرو نمایید.
 
 

پلو قارچ با ریحان | طرزتهیه پلو قارچ با ریحان
نکات تکمیلی در مورد پلو قارچ

پلو قارچ جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
پلو قارچ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

پلو قارچ با ریحان ، طرزتهیه پلو قارچ با ریحان